Avís Legal

Per a complir el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades de la informació general d’aquest lloc web:

OBJECTE

Aquestes condicions generals (a partir d’ara, les “Condicions Generals”) regulen l’ús de tots els serveis d’aquest lloc web (a partir d’ara “el Portal”) que A CAU D’ORELLA® (PEP TORT) posa a disposició dels usuaris d’Internet. Per la simple utilització del Portal, els usuaris expressen la plena acceptació sense reserves de les mateixes, les quals podran ser modificades per l’empresa en qualsevol moment. Els usuaris es veuen així mateix sotmesos a totes aquelles condicions particulars, avisos o reglaments d’instruccions que es posin en el seu coneixement, en relació als continguts o serveis concrets, que contemplen allò previst en aquestes Condicions Generals sempre i quan no s’hi oposin.

INFORMACIÓ A L’USUARI

A CAU D’ORELLA®(PEP TORT) és la responsable del tractament de les dades personals de l’usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades d’acord amb el que disposa la normativa vigent en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, de manera que se li facilita la següent informació del tractament:

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

El present document constitueix la Política de privacitat que s’aplica a totes les dades de caràcter personal que A CAU D’ORELLA (PEP TORT) tracta sobre vostè. A continuació els informem sobre les dades identificatives del RESPONSABLE del tractament:

ResponsableA CAU D’ORELLA® (PEP TORT)
CIF39314161P
Adreça PostalAp. de Correus 400
08240 MANRESA
Telèfon de contacte93 874 75 78/607 848 326
Correu Electrònic (e-mail)peptort.acaudorella@gmail.com

FINALITAT

Amb quina finalitat tractem les seves dades?

La finalitat principal del tractament de les seves dades personals es correspon amb la gestió de la seva petició de contacte, autoritzant a contactar amb vostè a l’e-mail aportat al formulari a fi de proporcionar-li la informació que ens sol·liciti. Les seves dades personals seran conservades per al seu tractament en els nostres sistemes en tant es mantingui la relació amb la nostra entitat.

Quant de temps conservarem les seves dades?

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi interès d’ambdues parts per mantenir la finalitat del tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimitzación de les dades o la destrucció total dels mateixes.

LEGITIMACIÓ

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució de contracte de subscripció a les activitats que promou l’empresa i la gestió a les seves consultes rebudes mitjançant el formulari de contacte (segons els termes i condicions que consten en la nostra política de privacitat.)

DESTINATARIS

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No es comunicaran les dades a cap destinatari, excepte per obligació legal.

DRETS

Quins són els seus drets?

Accés: Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant o no dades personals que els puguin concernir.

Rectificació: Els interessats tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.

Supressió: Els interessats podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals que ja no siguin necessaris per als fins amb els quals van ser recollits.

Oposició: Els interessats poden oposar-se a el tractament de les seves dades amb fins de serveis que ens sol·licitin del seu interès. A CAU D’ORELLA (PEP TORT) deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.

Limitació del Tractament:

En determinades circumstàncies que preveu l’article 18 RGPD, els interessats poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els següents casos:

  • Mentre es comprova la impugnació de l’exactitud de les teves dades.
  • Quan el tractament és il·lícit. Però s’oposa a exercir el dret a la supressió de les seves dades.
  • Quan A CAU D’ORELLA®(PEP TORT) no necessita tractar les seves dades, però vostè els necessita per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Quan vostè s’oposi a el tractament de dades per al compliment d’una missió en interès públic o per a la satisfacció d’un interès legítim, mentre es verifica si els motius legítims del responsable prevalen sobre els de vostè.

Portabilitat: En virtut de el dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i transmetre’ls a un altre responsable.

Canals d’Atenció

Podrà exercir els seus drets a través de:

peptort.acaudorella@gmail.com

Adreça postal:

Ap. de Correus 400
08240 MANRESA

Telèfon:

93 874 75 78/607 848 326

Com pot exercir els drets?

Si vostè considera que A CAU D’ORELLA® (PEP TORT) no ha tractat les seves dades d’acord amb la normativa, pot contactar a la següent adreça de correu electrònic: peptort.acaudorella@gmail.com

Per exercitar els seus drets, s’haurà d’acompanyar a la seva sol·licitud, el seu DNI o document equivalent que acrediti la seva identitat.

L’exercici d’aquests drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?

Els interessats tenen dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, i la forma de posar-se en contacte amb ella mitjançant la pàgina web: http: //www.agpd.es